15
Sep
09

Leader will return to Korea on 16 Sept + Album Release + Seoul Fanmeeting

Our leader Kim HyunJoong telah keluar dari rumah sakit di Ginza, Jepang tanggal 12 September.
Beberapa media melaporkan Hyun joong akan keluar dari RS tanggal 15 September, tapi ternyata leader udah keluar sejak tanggal 12 Sept. Sekarang lead masih berada di jepang bersama seorang manajer karena harus melakukan beberapa cek up untuk meyakinkan dia benar-benar sembuh dan akan pulang ke Korea tanggal 16 September.

omg… i’m happy!!!
yea… our leader welcome back… ^^

Dan tentang album baru…

Official Album Release as Scheduled

‘H1N1 influenza? Get lost!’

Male group SS501’s Kim HyunJoong will keep his promise to his fans even when he is down with H1N1 influenza. SS501’s company DSP Media representative said “The official album release set to release this month end will proceed as scheduled. It is true that we had considered delay of release in view of Kim HyunJoong’s condition of H1N1 influenza symptoms. However, for the fans who have waited 3 years for this official album and to keep the promise to their fans, we respect the opinions of the members.

SS501 has already finished recording for the songs in their new album. They released some of their songs during their Asia Tour Seoul Concert held on 1-Aug, captivating their fans with it. They selected their title song and is now left with the second half of production such as music video, etc. Kim HyunJoong’s condition is getting better by day, and the members have started discussions on the details of this album activities.

Credits : wing@sportshankook.co.kr + SS601.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com

Masih belum jelas benar apakah tetap tanggal 17 september atau akhir bulan September..
Tapi yang pasti album pasti akan dirilis bulan September..
Yay!!!

Karena tadi fian nanyain tentang Seoul Fanmeeting, ini detailnya..

We have decided to hold『SS501 Fan Meeting in Seoul』!

【Travel Schedule】23rd October 2009, Friday ~ 25th October 2009, Sunday

★Attractive Fan Meeting Privileges★
1. SS501 mini live and talk show!
2. Fan Meeting Finale : High touch with members☆
3. Group photo with SS501 member as present!
4. There be a quiz rally and those who answered correct will receive a wonderful present from members of SS501!

※Fan Meeting is only for those who have applied for the tour (No ticket sales of Fan Meeting only)

Accepting application from Fanclub members first! (First come first serve basis)
The representative who applied should be a Fanclub member of “Triple S Japan”.
1 member can applied for 1 non member.
Application Period : 7th September, Monday from 17:00 ~ 11th September, Friday till 17:00
※Application can done on the MEMBER’S PAGE from 7th September 17:00

Application for non-members will be open after the Fanclub members application period.
Please do take note that if the maximum number of participants has been reached, we will not open application for non-members.

※Please note that the management office DSP media, DSP JAPAN and Official Fanclub “Triple S Japan” will not answer to any inquiries in regards to the seatings.

Credit Original in Japanese: DSP Japan + Translated into English: miyo @SgTripleS and Lin@Quainte (posting)

Jadi, benar memang fanmeeting ini di prioritaskan untuk member resmi Triple S. Dan fanmeeting ini sepertinya free… Itu lah untungnya jadi member resmi Triple S… *gwkapanyahbisajadiTSInternationalresmi??? TT__TT*
Untuk nonmember masih bisa ikutan, tapi setelah batas waktu pendaftaran member resmi…


22 Responses to “Leader will return to Korea on 16 Sept + Album Release + Seoul Fanmeeting”


  1. 1 stephanie
    September 15, 2009 at 11:45 AM

    so.masih ada kesempatan buat non member??
    Kapan chy???
    Pengen ikyutttt….
    HJL dah out dari hospital?? balik lagi ke Korea 16th Sep??
    Wow..glad to know that..

    Many thanks dah sharing…

    • 2 chy
      September 15, 2009 at 11:48 AM

      fian lagi di Korea ya????
      waaaah… enaknyaaa….

      iyah fi, masih ada kesempatan daftar buat nonmember setelah tanggal 11 september…
      tapi kalo kapasitas udah maksimal untuk member, yang nonmember ga bisa ikutan fi….

      terus lagi katanya TSJ bisa ngajak temen yang nonmember…
      kamu ada temen yang member official ga?
      kalo ada bareng dia aja..

      • 3 stephanie
        September 15, 2009 at 12:19 PM

        kagak ada chy…
        masih di jakarta kok..ada planning ke sana..
        kalo bisa, sekalian ikutan fan meeting..hehehehehe
        yah..kalo kuota dah penuh nga bisa ikutan?? hiks..
        aku telat neh tau nya..aku pikir masih lama…
        aaarrgghh…moga2 ada tempat buat non member..

        Thanks ya chy info nya..

  2. 4 kyu
    September 15, 2009 at 1:21 PM

    fansclub yg resmi dan diakui itu cuma tripleS jepang ya??? Dsp japan?

  3. 5 chy
    September 15, 2009 at 1:51 PM

    Yg resmi ada 3 nov, Triple S (korea), Triple S Japan dan Triple S overseas (fans int’l)..

    Fans SS yg resmi cuma Triple S..
    Hyunnies, atau apapun sejenisnya itu hanya sebutan, ga official…

  4. 6 shinhw4_girl
    September 15, 2009 at 2:45 PM

    *duduk tenang di depan uchi sambil nunggu PO nya*
    XDDD

    thx chy buat infonya~~

    aku seneng klo info nya “valid” kyk gini.. gak kyk………

    (yah, kau tahu lah apa yg aku maksud)

  5. 9 chy
    September 15, 2009 at 7:05 PM

    Hahaha.. Kak Mel..
    Ngerti banget aku kak.. XDD
    Aku sampe TERHERAN-HERAN.. XDDDDD

    Btw soal rilis album..
    Bingung ih gw..
    Sbnrnya dari tadi siang tau berita ttg rilis album katanya oktober..
    Tapi aku kira salah ketik..
    Tapi kayaknya udah bnyak yg nulis gt..
    Terserah deh, yg pnting leader bener2 sembuh dulu..

    Tapi aku kok tetep percaya rilis album bakal september…

  6. 10 Fey
    September 15, 2009 at 7:25 PM

    tengs a lot dah share, Chy . . .

    Syukur deh, Leader dah sembuh : )

  7. 11 Vivian Lim
    September 15, 2009 at 8:14 PM

    leader will eventually return to Korea as well …
    hopefully good condition … so do not wait anymore …. tough leader missed as leader … I love leader ….

  8. 12 Nabilah
    September 15, 2009 at 11:17 PM

    Mo nanya donk.. Mank jd triple s overseas yg official tuh gmn?

  9. September 16, 2009 at 4:36 AM

    ^
    Ada pendaftarannya..
    Tar ikutin aja apa yg diminta+duit keanggotaan..
    Sampe skrg udah gelombang 2, katanya sih taun ini ada gel 3 nya..
    Tapi ga tau jg cz sampe skrg belum ada kabar2nya..

  10. 14 Yulis
    September 16, 2009 at 7:06 AM

    Pingin juga aku jadi member TripleS,entar kalau ada kabar pendaftaraannya kasih tau kita ya?
    Iya….hanya satu TripleS yg di akui,Hyunnies hanya sebutan bukan offical only one TripleS.
    Thanks ya Chy…!

  11. 15 Nabilah
    September 16, 2009 at 11:38 AM

    Emank ntar.. Qta daftarnya kemana?

  12. 16 shinhw4_girl
    September 16, 2009 at 3:40 PM

    daftarnya yah ke DSP nya langsung x)

    ^novikyu & chy : betul.. orang yg selalu membuat kita HERAN xDDD
    ckckckckc…

    *ngakak di pojokan*

  13. September 16, 2009 at 4:00 PM

    *HERAN*

    pakbr chy ?
    apakabar jg all tripleS INA ?

    mauu jg jd member resmi.nya
    tapi kapaaannn ??
    TT.TT

  14. 18 Fey
    September 16, 2009 at 6:57 PM

    Chy …

    Jd member resmi bayar berapa ya ?
    kabarin ya kalo ada pendaftaran . . .
    tengkiyu : )

  15. 19 Zha-zha
    September 16, 2009 at 9:59 PM

    Wow,thnx kbrny..
    Btw,aq orng bru niy…Lam knal cmuana,..
    Sdh deh,le

  16. 20 shinhw4_girl
    September 17, 2009 at 1:28 AM

    klo memang DSP buka pendaftaran buat triple S Internasional, aku pasti ikut x)

    yg lain mau ikutan juga kan?? hehehe

  17. 22 Fey
    September 20, 2009 at 7:31 AM

    @ Zha-zha,
    hi, lam kenal jg ^,^

    @ mel,
    agree bgt, pastinya dong kita pengen daftar jg
    biar ntu DSP j’ngeh’ kalo di indo jg banyak TS heheheh


Leave a Reply to shinhw4_girl Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


Follow Me~~

DSPlove's twitter
Image and video hosting by TinyPic
chy's twitter
Image and video hosting by TinyPic

TripleChangjo Indonesia Corner

Image and video hosting by TinyPic

Indonesian Translation (DO NOT TAKE OUT WITHOUT PERMISSION!!!)

PLEASE, DO NOT TAKE OUT INDONESIAN TRANSLATION WITHOUT PERMISSION!
Thank You.

MAGAZINE
[TRANS] FANS magz July 2009 issue
[TRANS] Taiwan Magazine COLOR Interview
[TRANS] PLAY magz Jul 2009 Vol 135
[TRANS] Not just pretty boys – SS501 Exclusive Interview (KKBOX)
[TRANS] COOL magz HongKong [Updated]
[TRANS] SS501 in 7-Watch Taiwan
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [PART 1]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan [Part 2]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 3]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 4] (last part)
[TRANS] August 09 COLOR Magazine No. 177
[TRANS] A’st1 in Junior Magazine (June 2009)
[TRANS] SS501 in YG Magazine
[TRANS] E Pop Mag No.225, SS501
[TRANS] ‘Teens’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] ‘Teenage’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] Yes Magazine Sept 09
[TRANS] FANS Sept 09 Issue
[TRANS] SS501 in Easy Magazine Oct 2009 – SS501 Keywords
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 2]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 3]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-2]

---

OTHER
[TRANS] Asia Tour Concert in Seoul : Backstage & Rehearsal Story
SS501 : Introduce Your Fellow Members
Kim Hyun Joong Story
Kim Hyun Joong 4D Quotes Collections. *lol…
[TRANS] His and Her Letters by Kim Hyun Joong
[TRANS] SS501’s message to Japan Fans
[TRANS] SS501 interview with Monkey3
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 1]
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 2]

DSPlove~~~

LOVE for DSP line~~
SS501, KARA, A'ST1 and Rainbow...
Triple S, Eunice and Kamilia... ^^
Fighting guys... i love y'all... ^^

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

September 2009
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

DSPlove’s twitter


%d bloggers like this: