Archive for October 19th, 2009

19
Oct
09

SS501 back to Korea from Taiwan

Image and video hosting by TinyPic

SS501 berangkat dari Taiwan menuju Korea hari minggu tanggal 18 Oktober.
Dan diantar oleh sekitar 1000 fans, termasuk 60 fans Korea, Jepang dan Hong Kong
Tapi kekurangan 1 member, Leader sudah duluan berangkat jam pagi-pagi dari Taiwan karena ada jadwal kegiatan lain di Korea.
Fans saling sorong mendorong untuk memberikan hadiah ke SS501, bahkan tangan manajer juga dipenuhi oleh hadiah dari fans.
SS501 juga melambaikan tangan untuk mengucapkan selamat tinggal dengan fans Taiwan.
Continue reading ‘SS501 back to Korea from Taiwan’

19
Oct
09

Persona in Taiwan [Part 2]

warning : this post contains lots of videos and pics.. ^^

Image and video hosting by TinyPic
Green Peas Field.. and turns into Blue Sea when Young Saeng singing.. ^^

alright, another story from Persona In Taiwan…

Fancams


shirbogurl21
Continue reading ‘Persona in Taiwan [Part 2]’

19
Oct
09

Please do not upload the leaked songs…

JUST a lil bit longer, babies…
just an hour from now…
kenapa orang-orang yang bukan fans dan mengaku-sebagai-fans itu dengan bangganya ngasih link download untuk lagu-lagu yang ditunggu-tunggu ini… TT__TT
malah tadi aku ada warn salah satu blog dia sih ngakunya Triple S yah, tapi dia malah ngapus komenku.. XDDD

Beberapa hari yang lalu, SS601 posted a warn for overseas fans..
Gw kira lagunya ga bakal leaked, makanya ga di post disini.. hehe…

Image and video hosting by TinyPic

album ini udah ditunggu sejak lama, dan ini adalah kejutan untuk SS501 untuk Triple S…
But they ruined everything!
malah lagu-lagu ini udah nyebar kemana-mana.
gw tau nya dari tadi sih, tapi ga mau denger lagunya sampe dirilis resmi walaupun link-link ke YT dll ada di depan mata…

Bentar lagi jam 12am di Korea…
yaaaay!! gw ga sabar mau denger lagu2nya!!! XDDD

19
Oct
09

Kara’s Final Stage for Mister in Inkigayo

Goldie Kara. *o*
Great job my girls..


CodeMonmonSeason3




Follow Me~~

DSPlove's twitter
Image and video hosting by TinyPic
chy's twitter
Image and video hosting by TinyPic

TripleChangjo Indonesia Corner

Image and video hosting by TinyPic

Indonesian Translation (DO NOT TAKE OUT WITHOUT PERMISSION!!!)

PLEASE, DO NOT TAKE OUT INDONESIAN TRANSLATION WITHOUT PERMISSION!
Thank You.

MAGAZINE
[TRANS] FANS magz July 2009 issue
[TRANS] Taiwan Magazine COLOR Interview
[TRANS] PLAY magz Jul 2009 Vol 135
[TRANS] Not just pretty boys – SS501 Exclusive Interview (KKBOX)
[TRANS] COOL magz HongKong [Updated]
[TRANS] SS501 in 7-Watch Taiwan
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [PART 1]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan [Part 2]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 3]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 4] (last part)
[TRANS] August 09 COLOR Magazine No. 177
[TRANS] A’st1 in Junior Magazine (June 2009)
[TRANS] SS501 in YG Magazine
[TRANS] E Pop Mag No.225, SS501
[TRANS] ‘Teens’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] ‘Teenage’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] Yes Magazine Sept 09
[TRANS] FANS Sept 09 Issue
[TRANS] SS501 in Easy Magazine Oct 2009 – SS501 Keywords
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 2]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 3]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-2]

---

OTHER
[TRANS] Asia Tour Concert in Seoul : Backstage & Rehearsal Story
SS501 : Introduce Your Fellow Members
Kim Hyun Joong Story
Kim Hyun Joong 4D Quotes Collections. *lol…
[TRANS] His and Her Letters by Kim Hyun Joong
[TRANS] SS501’s message to Japan Fans
[TRANS] SS501 interview with Monkey3
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 1]
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 2]

DSPlove~~~

LOVE for DSP line~~
SS501, KARA, A'ST1 and Rainbow...
Triple S, Eunice and Kamilia... ^^
Fighting guys... i love y'all... ^^

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

October 2009
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

DSPlove’s twitter