Archive for November 5th, 2009

05
Nov
09

Triple S Korea Celebration Gifts for SS501 Comeback

Remember this article??
Goodies yang diberikan Triple S untuk SS501…
wooo~~~ enaaak… kelaperan tengah malem gue jadinya… XDD

Image and video hosting by TinyPic
Continue reading ‘Triple S Korea Celebration Gifts for SS501 Comeback’

05
Nov
09

SS501 Divided into 3 & 2 to attend ‘Strong Heart’

Credits : Starnews + SS601.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com + (Indonesian Translation) chy @ dsplove.wordpress.com

Grup SS501 yang baru-baru ini mengumumkan partisipasi mereka di acara SBS ‘Strong Heart’, ada perubahan rencana tentang kehadiran seluruh member, sekarang mereka akan dibagi menjadi 2 tim dengan 3 dan 2 member.

SS501 dijadwalkan akan menghadiri ‘Strong Heart’ di SBS Open Hall di DeungChon-dong, Seoul tanggal 5 November dengan seluruh member. Ketika syuting hari ini, hanya Kim HyunJoong, Heo YoungSaeng dan Kim KyuJong yang datang.

Reporter kami bertemu dengan produser ‘Strong Heart’ tanggal 4 November dan mereka mengatakan “Awalnya direncanakan seluruh member SS501 akan hadir, tapi jika mereka berlima hadir sekaligus, mereka akan mendapat sedikit kesempatan bicara jadi kami memutuskan untuk membagi mereka jadi 2 tim, 3 member dan 2 member.”

Karena ini, sayang sekali kita tidak dapat melihat seluruh member hadir di acara TV bersama-sama setelah sekian lama.

Sementara itu, lagu utama dari album baru SS501 menerima popularitas yang besar, panampilan comeback mereka menjadi salah satu kandidat peringkat pertama di banyak acara musik.

05
Nov
09

SS501 ‘Listening to their cheering songs and score for SuNeung’

Credits : mk.co.kr + SS601.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com + pic from ss501ufo.blogspot.com + (Indonesian Translation) chy @ dsplove.wordpress.com

Image and video hosting by TinyPic

** SuNeng Exam = Ujian Saringan Masuk Universitas
Continue reading ‘SS501 ‘Listening to their cheering songs and score for SuNeung’’

05
Nov
09

Untrue News Abt HJL Casted for Movie + KBS Go Dream Team 2 at SaeManGeum

Sebelumnya, pengen nyampein sesuatu, tentang Leader akan akting untuk film ‘You’re Pet’, it’s untrue baby…

Someone from SS601 asked DSP about this..

Thanks xiaochu for the translation.. ^^

This is a notice regarding that the below article issued on 4-Nov about Kim HyunJoong and SuAe being casted for ‘You Are Pet’.

We have checked with the production company and told that this is not true.

Credits : SS601.com + (English Translation) xiaochu @ Quainte501.com

Continue reading ‘Untrue News Abt HJL Casted for Movie + KBS Go Dream Team 2 at SaeManGeum’

05
Nov
09

Welcome, Rainbow

Ingat artikel ini??

yea.. finally, Rainbow will debut this month…
anyway, kesian banget sebenarnya, belum juga debut tapi udah di underestimate sana sini…
terserah deh, udah biasa ini grup paporit gue di underestimate ‘orang asing’.. XDDD

Nama Rainbow diputuskan oleh fans dan karena setiap member memiliki pesona nya masing-masing..

and, JungMin said on Music high Radio, he wrote a song titled ‘Kiss’ for this group.. ^^

btw, anyone noticed??
Rainbow = 7 letter = 7 members…
as well as SS501 (5 letters, 5 members), Kara (Kara was a 4-member group), and AStar1 (6 letters, 6 members)

Pics untuk Official Album..

Image and video hosting by TinyPic

i love Noeul!!!!!!!!! Continue reading ‘Welcome, Rainbow’




Follow Me~~

DSPlove's twitter
Image and video hosting by TinyPic
chy's twitter
Image and video hosting by TinyPic

TripleChangjo Indonesia Corner

Image and video hosting by TinyPic

Indonesian Translation (DO NOT TAKE OUT WITHOUT PERMISSION!!!)

PLEASE, DO NOT TAKE OUT INDONESIAN TRANSLATION WITHOUT PERMISSION!
Thank You.

MAGAZINE
[TRANS] FANS magz July 2009 issue
[TRANS] Taiwan Magazine COLOR Interview
[TRANS] PLAY magz Jul 2009 Vol 135
[TRANS] Not just pretty boys – SS501 Exclusive Interview (KKBOX)
[TRANS] COOL magz HongKong [Updated]
[TRANS] SS501 in 7-Watch Taiwan
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [PART 1]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan [Part 2]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 3]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 4] (last part)
[TRANS] August 09 COLOR Magazine No. 177
[TRANS] A’st1 in Junior Magazine (June 2009)
[TRANS] SS501 in YG Magazine
[TRANS] E Pop Mag No.225, SS501
[TRANS] ‘Teens’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] ‘Teenage’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] Yes Magazine Sept 09
[TRANS] FANS Sept 09 Issue
[TRANS] SS501 in Easy Magazine Oct 2009 – SS501 Keywords
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 2]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 3]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-2]

---

OTHER
[TRANS] Asia Tour Concert in Seoul : Backstage & Rehearsal Story
SS501 : Introduce Your Fellow Members
Kim Hyun Joong Story
Kim Hyun Joong 4D Quotes Collections. *lol…
[TRANS] His and Her Letters by Kim Hyun Joong
[TRANS] SS501’s message to Japan Fans
[TRANS] SS501 interview with Monkey3
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 1]
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 2]

DSPlove~~~

LOVE for DSP line~~
SS501, KARA, A'ST1 and Rainbow...
Triple S, Eunice and Kamilia... ^^
Fighting guys... i love y'all... ^^

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

DSPlove’s twitter