Posts Tagged ‘Kevin Woo

11
Jul
09

501 doses #24 [Music High with 2PM] + U-Kiss

ok, not the entire members of course.. ^^
cuma ada ChanSung dan Junho… i love them both.. ^^
Siaran tanggal 9 Juli dan Baby pake celana miki mos… XDDD

    Part 1
    Part 2
    Part 3

videos by poohhl

pic spam…
Continue reading ‘501 doses #24 [Music High with 2PM] + U-Kiss’

20
Jun
09

mirip yaaa~~~ ^^

hehehee… another post-iseng dari gw… XDDD

sekarang gilirannya orang-orang dalam Korean entertainment yang mirip banget menurut gw…

yang pertama ini… bisa tebak yang mana Seo InYoung(Jewelry) yang mana Kevin Woo (U-Kiss)??

Continue reading ‘mirip yaaa~~~ ^^’

02
Jun
09

this is what i called talent…

gw pengen menulis tentang orang-orang yang sangat bertalent khususnya dari segi suara tetapi dia dan grupnya tidak seterkenal grup-grup lain dari major label/ manajemen gede.
banyak hal yang menghalangi mereka menjadi super popular, seperti masalah VISA bagi foreigner, manajemen yang kurang mempromosikan mereka ataupun manajemennya emang kekurangan duit untuk mempromosikan.
dan menurut gw malah orang-orang ini lebih punya suara dibandingkan grup-grup seangkatannya yang lebih terkenal daripada mereka. ^^
gw hanya menulis tentang grup yang aku tau dan sering gw download perform-performnya…

ok, here we go…

Continue reading ‘this is what i called talent…’




Follow Me~~

DSPlove's twitter
Image and video hosting by TinyPic
chy's twitter
Image and video hosting by TinyPic

TripleChangjo Indonesia Corner

Image and video hosting by TinyPic

Indonesian Translation (DO NOT TAKE OUT WITHOUT PERMISSION!!!)

PLEASE, DO NOT TAKE OUT INDONESIAN TRANSLATION WITHOUT PERMISSION!
Thank You.

MAGAZINE
[TRANS] FANS magz July 2009 issue
[TRANS] Taiwan Magazine COLOR Interview
[TRANS] PLAY magz Jul 2009 Vol 135
[TRANS] Not just pretty boys – SS501 Exclusive Interview (KKBOX)
[TRANS] COOL magz HongKong [Updated]
[TRANS] SS501 in 7-Watch Taiwan
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [PART 1]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan [Part 2]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 3]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 4] (last part)
[TRANS] August 09 COLOR Magazine No. 177
[TRANS] A’st1 in Junior Magazine (June 2009)
[TRANS] SS501 in YG Magazine
[TRANS] E Pop Mag No.225, SS501
[TRANS] ‘Teens’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] ‘Teenage’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] Yes Magazine Sept 09
[TRANS] FANS Sept 09 Issue
[TRANS] SS501 in Easy Magazine Oct 2009 – SS501 Keywords
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 2]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 3]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-2]

---

OTHER
[TRANS] Asia Tour Concert in Seoul : Backstage & Rehearsal Story
SS501 : Introduce Your Fellow Members
Kim Hyun Joong Story
Kim Hyun Joong 4D Quotes Collections. *lol…
[TRANS] His and Her Letters by Kim Hyun Joong
[TRANS] SS501’s message to Japan Fans
[TRANS] SS501 interview with Monkey3
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 1]
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 2]

DSPlove~~~

LOVE for DSP line~~
SS501, KARA, A'ST1 and Rainbow...
Triple S, Eunice and Kamilia... ^^
Fighting guys... i love y'all... ^^

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

June 2020
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

DSPlove’s twitter