Posts Tagged ‘metafriends

10
Jun
09

KaRa doses #2

YYYAAAAAAAYYY!!!!
udah ada MV Kara – Same Heart


video by ikamilia

omooo… they’re really pretty…
suka banget sama MV nya… ^^

Continue reading ‘KaRa doses #2’

Advertisements
03
Jun
09

KaRa doses #1

Image Hosting by Picoodle.com

Yaaaaay!!! Kara mengeluarkan lagu baru, judulnya ‘Same Heart’… lagu ini untuk game ‘I-Musician’, selain mengisi soundtrack, Kara juga menjadi model dan akan mempromosikan game ini…

full audio aakan rilis tanggal 4 Juni, untuk sementara, kita nikmati teasernya dulu… ^^
Continue reading ‘KaRa doses #1’

28
May
09

KaRa’S MetaFriends ep 1

udah ada episode 1 KaRa’s MetaFriend yang ditayangin di MTV…
seruuu… enak banget fans ama idol bisa sedeket itu…

episode 1 KARA’s MetaFriends

part 1

part 2

part 3

video by ikamilia

episode selanjutnya ngeliat dari pict-pictnya, dijamin tambah seru, mereka syutingnya outdoor…
Kara emang suka nih syuting outdoor kayak gini…
mereka tidak terlalu mementingkan imagenya sebaga seorang idol, guling-gulingan di tanah ga masalah bagi mereka…
jadi inget Every1 Idol Show yang sama FT Island… <3<3<3

selain itu, Kara juga menjadi model Come2Us game baru mereka, ‘Imusician,
Kara juga akan membuat soundtrack khusus untuk game ini. dan juga akan melakukan photoshoot dalam waktu dekat.

ini pict-pict waktu syuting dan behind the scene MetaFriend…
SeungYeon tambah chubby… tinggal Hara aja nih yang masih kurus-kurus aja…. ^^

image in thumb, click for fullsize image. ^^

Continue reading ‘KaRa’S MetaFriends ep 1′




Follow Me~~

DSPlove's twitter
Image and video hosting by TinyPic
chy's twitter
Image and video hosting by TinyPic

TripleChangjo Indonesia Corner

Image and video hosting by TinyPic

Indonesian Translation (DO NOT TAKE OUT WITHOUT PERMISSION!!!)

PLEASE, DO NOT TAKE OUT INDONESIAN TRANSLATION WITHOUT PERMISSION!
Thank You.

MAGAZINE
[TRANS] FANS magz July 2009 issue
[TRANS] Taiwan Magazine COLOR Interview
[TRANS] PLAY magz Jul 2009 Vol 135
[TRANS] Not just pretty boys – SS501 Exclusive Interview (KKBOX)
[TRANS] COOL magz HongKong [Updated]
[TRANS] SS501 in 7-Watch Taiwan
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [PART 1]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan [Part 2]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 3]
[TRANS] SS501 in Trendy Magazine Taiwan Aug 2009 [Part 4] (last part)
[TRANS] August 09 COLOR Magazine No. 177
[TRANS] A’st1 in Junior Magazine (June 2009)
[TRANS] SS501 in YG Magazine
[TRANS] E Pop Mag No.225, SS501
[TRANS] ‘Teens’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] ‘Teenage’ SG Magazine Oct 2009
[TRANS] Yes Magazine Sept 09
[TRANS] FANS Sept 09 Issue
[TRANS] SS501 in Easy Magazine Oct 2009 – SS501 Keywords
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 2]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 3]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-1]
[TRANS] Trendy No. 5 [PART 4-2]

---

OTHER
[TRANS] Asia Tour Concert in Seoul : Backstage & Rehearsal Story
SS501 : Introduce Your Fellow Members
Kim Hyun Joong Story
Kim Hyun Joong 4D Quotes Collections. *lol…
[TRANS] His and Her Letters by Kim Hyun Joong
[TRANS] SS501’s message to Japan Fans
[TRANS] SS501 interview with Monkey3
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 1]
[TRANS] SS501 interview in ‘5 Men’s 5 Years’ album [PART 2]

DSPlove~~~

LOVE for DSP line~~
SS501, KARA, A'ST1 and Rainbow...
Triple S, Eunice and Kamilia... ^^
Fighting guys... i love y'all... ^^

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

September 2017
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

DSPlove’s twitter